Afscheid - SHWL

Ga naar de inhoud

Afscheid

Bestuur
Afscheid nemen van
persoon
Organisatie
 S.H.M.L.    
    Afscheid Wilma de Bakker

Wilma de Bakker heeft per 1 februari 2020, afscheid genomen van de Huurdersraad.
Het bestuur zal Wilma bezoeken en haar bedanken voor de inzet in de 3 1/2 jaar dat zij als Huurdersraadslid in functie is geweest. De Huurdersraad wenst haar veel goede gezondheid en bedankt haar voor haar tomeloze inzet voor alle huurders.


                 
 S.H.Z.L.   
            Afscheid Marcel Jagt

Op 14 februari 2020 tijdens een mooie receptie, heeft Marcel Jagt afscheid genomen van het Bestuur SHZL en al eerder heeft hij afscheid genomen van het bestuur huurdersraad Wonen Limburg, waar hij een groot aantal jaren lid van was en zelfs vice-voorzitter. Marcel bedankt voor je grote inzet.Wij wensen je veel succes in je verdere leven.   S.H.Z.L.    
   Afscheid Annelies Franssen

Ook van Annelies  Franssen werd op 14 februari 2020 afscheid genomen op een geweldige receptie. SHZL nam afscheid van een vrouw die meer dan 25 jaar met toomloze inzet voor hen heeft gewerkt, als lid en vicevoorzitter. Ook Annelies bedanken wij voor haar grote inzet en wat zij betekent heeft voor SHZL, maar ook voor haar huurders. Veel goede gezondheid toegewenst.

  HV-NL
  Afscheid Jan Pieters

De voorzitter van HVNL, Jan Pieters, was vanaf medio 2017, lid van de Huurdersraad en sinds begin 2018, lid van het bestuur Huurdersraad. Op eigen initiatief heeft de heer Pieters besloten om eind mei 2019 zijn functie binnen de Huurdersraad (incl.bestuur) neer te leggen. Wij danken de heer Pieters voor zijn bijdrage aan het werk van de Huurdersraad.
Copyright2020@shwl
INFO
secretariaat: Jen Steijvers
telefoon 06-52342374
email:jen.steijvers@huurdersraad-wl.nl
S.H.W.L.
Terug naar de inhoud